Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Petreceri pentru copii
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Copilaria este varsta la care toate lucrurile pot deveni realitate, este o lume plina de culoare si optimism, in care eroii de poveste prind viata, dezvaluindu-le celor mici un taram magic in care distractia, aventura si fantezia nu cunosc limite. Pregateste-te pentru o calatorie de neuitat alaturi de personajele carora actorii din Lumea Povestilor, prin creativitatea si pofta neastamparata de joc, le dau viata, pentru a impartasi peripetiile de care iti vei aminti peste ani cu entuziasm.

Petrecerile aniversare, serbarile la gradinita, petrecerea de Halloween, 1 iunie, Craciunul ori Pastele, sunt ocazii de a te intalni cu personajele preferate in spectacole de teatru inedite, special pregatite pentru a incanta privirile micilor spectatori, dar si a parintilor si bunicilor deopotriva.

Toti pot lua parte, urmarind cu atentie spectacole tematice cu actori sau marionete, cu decoruri, muzica si costume de poveste. Suntem pregatiti pentru orice eveniment, asa ca puteti conta pe noi si la petrecerea de botez sau mai tarziu la ruperea turtei sau taierea motului. Zanele ursitoare vor veni negresit pentru a ii ursi pruncului toate cele bune in viata.

Si pentru ca cei mici sa simta ca fac parte cu totul din Lumea Povestilor, va oferim o gama variata de accesorii pentru petreceri si costume de carnaval. Suntem gata sa va fim alaturi pentru a construi impreuna momente de neuitat, intr-o atmosfera vesela si plina de surprize.
Printre personajele pe care le putem aduce la petrecerile copiilor dvs se numara:Alba ca Zapada, Frumoasa Adormita, Printul, Cenusareasa, Mica Sirena, Hannah Montana, Piratul, Peter Pan, Tinkerbell, Mickey Mouse, Clovnii si multi altii sunt nerabdatori sa te cunoasca si sa va distrati impreuna la petreceri.
Printre serviciile oferite se numara:
-jocuri interactive,baloane modelabile, face painting,  cantece si dansuri printre baloanele de sapun.

Optional: La petreceri si aniversari va putem pune la dispozitie decoratiuni si invitatii, locatii de petreceri si servicii foto-video.
Din Gura in Gura