Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fantana de ciocolata si sculpturi in fructe
3 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fantana de ciocolata a devenit o atractie la nunti, botezuri, aniversari, receptii, inaugurari si alte evenimente speciale la care doriti sa uimiti invitatii, sa atrageti atentia , sa faceti o impresie care sa dureze !

Pe lânga desertul delicios pe care îl propune, o fantana de ciocolata creaza un adevarat spectacol si ofera invitatilor dumneavoastra sansa de a se bucura de fantezia fructelor preferate îmbracate în ciocolata.
Fie ca se afla în centrul atentiei sau este asezata discret într-un colt, fântâna de ciocolata este un detaliu impresionant care va atrage atentia si va crea o atmosfera inedita. Odata ce toate etajele care alcatuiesc fantana de ciocolata sunt imbracate in ciocolata puteti sa va delectati cu gusturile preferate, de la fructe mai mult sau mai putin exotice, profiterol, pana la bezele si biscuiti.

Fantana de ciocolata si fantana de sampanie sunt doar doua dintre cele mai noi servicii pe care vi le putem oferi, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un eveniment de neuitat.
Din Gura in Gura